Skip to main content

Grafisk formgivare, produktionsledare, webbdesigner - registrera dig!

Chans till nya uppdrag

Är du frilans och vill mixa egna uppdrag med arbete på plats hos kund? Sätter du dig snabbt in i jobbet och har du goda tekniska kunskaper i programvarorn är du välkommen att registrera dig i vårt nätverk! Fyll i så noga som möjligt för ökad chans till uppdrag.

Sök uppdrag som passar din kompetens genom annonser här på hemsidan. Utvalda kandidater går vidare till intervju. Vi administrerar uppdraget, skriver avtal samt skickar uppdragsbekräftelse till båda parter så alla vet vad som gäller. Under uppdraget är du frilansande underkonsult och fakturerar oss arbetade timmar en gång per månad.

Rekrytering enligt ”Hyr först  anställ sen” 
När du varit uthyrd en längre tid finns ibland möjlighet att bli anställd direkt hos kund.

Ansvarsförsäkring ren förmögenhetsskada
Du som är frilans måste ha F-skatt och en Ansvarsförsäkring med tilläggen ren förmögenhetsskada, professionsansvar eller konsultansvar. Kontakta ditt försäkringsbolag så får du hjälp. Frilanspoolen är försäkrad hos Söderberg & Partner, läs mer om deras konsultansvarförsäkring här.

Du som inte har eget företag
kan fakturera genom Frilans Finans https://www.frilansfinans.se eller CoolCompany https://coolcompany.com/se/ som är godkända av oss.

Funderar du på att starta eget?
https://www.verksamt.se